mandag den 6. marts 2017

PIZZASNEGLE!!


Hej Venner!!

Jeg har lavet en video på min kanal hvor jeg bager lækre pizzasnegle!
Denne opskrift er taget fra "Alletiders kogebog"s hjemmeside - men jeg har pyntet lidt på den i videoen og gjort den til min egen og jeg ELSKER DEM! De er 100% godkendte herhjemme :D

Denne opskrift er til 12 små fine pizzasnegle. 




Men da jeg ville lave dobbelt portion, ville der have været 24 stk. Jeg aner ikke hvad der gik galt, men jeg endte kun ud med 15 styk... haha. Det går nok! De smager fantastisk alligevel!


Du skal bruge! :


Til dejen:
25 gram Gær
2 dl. Vand
2 spsk. Olie
0,5 tsk. Salt
300 gram Pizzamel
50 g Rug/hvedekerner

Til fyldet:
1,5 dl. tomatpuré
100 gram Løg
100 gram skinke strimler
100 g revet ost, mozzarella
1 tsk. Oregano, tørret


Så nu kan vi gå i gang og dette er hvad du skal gøre :)))

Smuldr gæren i en stor skål og kom det lunkne vand i skålen. Rør nu rundt med en ske. 
Kom olie og salt i skålen. Rør rundt igen. Kom lidt efter lidt melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
Kom dejen ud på bordet og ælt dejen færdig. Rul nu dejen ud til en firkant.
Fordel tomat puré over dejen. Hak løg til den ønskede størrelse.
Og kom derefter skinke, løg, oregano og ost ovenpå!

Rul nu dejen sammen til en lang pølse. Skær den i tolv skiver. 

Læg bagepapir på en bageplade og tænd ovnen til 200 grader C. alm. ovn.(Jeg brugte varmluft)
Sæt pizzasneglene på bagepladen. Tryk dem gerne lidt flade på midten, så du får en god form og jeg syntes selv de bliver dejlig luftige!

Læg en plasticpose/viskestykke over dem og lad dem hæve i 15 min (Gerne længere i tid)
Bag pizzasneglene øverst eller midterst i ovnen i 12-15 min.


Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
Jeg elsker at spise dem lune så osten stadig er smeltet indeni. 

MUMS!

Bon appetit!! :D







Ingen kommentarer:

Send en kommentar